Wimpers

extensions

Je eigen wimpers zijn de basis voor de extensions. Het is daarom ook afhankelijk van de lengte van je eigen wimpers en de conditie van je wimpers hoe de lengte van de  wimper extensions gekozen wordt om te kunnen zetten. 

De eerste keer zijn we er 1 uur tot 1.5 uur aan bezig en kost 90 €

De wimper extentions worden haartje per haartje op je eigen wimpers gezet. Je eigen wimpers worden dus verlengd wat een natuurlijk effect geeft. Doordat elke wimper verlengd wordt merk je het niet als je wimpers verliest, want dat gaat ook gebeuren. Normaal verliezen we zo'n één tot vijf wimpers per dag, of je nu wel of geen wimper extensions draagt, dus na één maand heb je ongeveer tussen de 90 à 100 wimpers kwijt, maar is niet meer dan normaal. Doordat er op elke wimper een wimper extension is gezet ontstaan er nooit gaten in je wimpers.

Wel merk je na ongeveer twee weken dat je wimpers minder vol zijn. Het is dan tijd om je wimpers weer bij te vullen. Om de drie weken wordt er geadviseerd om de wimper extensions bij te laten vullen. Dit kost dan 45€ en duurt 45 min.

In principe blijven de wimpers zo’n twee tot drie weken zitten. Dit verschilt per persoon en het kan best zijn dat ze de ene keer beter blijven zitten dan de andere keer. In de herfst verlies je meer haren omdat je dan over het algemeen ook meer haren verliest en je haren dunner worden.