Medische tatoeages

Hair rescue

Hair Rescue stopt in veel gevallen haar uitval en de afname van de kwaliteit van het haar. Heel veel personen krijgen hun dikke, krachtige haar terug, resulterend in een volle haardos.

Hair Rescue bestaat uit twee onderdelen:

  • De behandeling in de salon 125€ per behandeling, afhankelijk van het gewenste resultaat dient het 4 tot 6 x herhaald te worden (6x = 750€ )
  • Thuisgebruik van Hair Rescue Scalp Lotion 40 €

In het salon wordt met een speciale Permanent Make-up naald een veilig stamcel preparaat in de huid geprikt. Deze naald gaat maar een fractie van één millimeter in de hoofdhuid. Meestal komt hierbij geen bloed vrij. Deze ‘stamcellen’ activeren uw eigen haarmatrix. Vanuit deze hairmatrix ontwikkelt zich van naturel haarfollikels. Bij beginnende kaalheid is dit proces verstoord of vertraagd.

De ‘stamcelbehandeling’ activeert dit proces weer. Het resultaat is dat bestaande haren dikker worden en als het even meezit er ook nieuwe haren ontwikkelen. Voor thuis gebruik je ieder dag Hair Rescue Scalp Lotion. Dit activeert ook de haarmatrix en resulteert in dikker en voller haar. Je hoeft het alleen maar op de hoofdhuid aan te brengen. Het liefst als je haar net gewassen is en handdoek droog is. Hair Rescue Scalp Lotion dringt dan meteen door in de hoofdhuid en trekt niet in het vochtige haar.

De meeste mensen zien/voelen de eerste resultaten in 4 tot 6 weken. Deze behandeling kan ook voor de wenkbrauwen.

Gelieve voor een eerste consultatie een intakegesprek (€30) te boeken.